Over ons

Wat doen wij nou eigenlijk?

Wij brengen belettering en bestickering aan voor onder andere gevel- en voertuigreclame, reclameborden en bewegwijzering. Ook bouwen wij frames, met of zonder doek, plaatsen wij vlaggenmasten en bent u bij BT Signmakers aan het juiste adres voor lichtreclame.

De Signmakers van BT ontzorgen u volledig op het gebied van alle tastbare facetten op reclamegebied.

BT Signmakers zijn ook de ondersteuners voor andere bedrijven in de reclamesector. Meerdere reclamebureaus en ontwerpers maken al gebruik van de mogelijkheden die wij bieden. Deze bedrijven huren ons in zodat hun reclame, glasfolie of carwraps vakkundig worden gemonteerd, met uitsluitend de beste materialen die de markt te bieden heeft.

De drukmakers van BT zijn dé specialisten op het gebied van printen en drukken.

Grootformaat print op spandoeken, fotopapier, posterpapier, canvas of stickermateriaal is een van onze dagelijkse bezigheden.

Natuurlijk ben je bij ons ook op het goede adres voor al je “gewone” drukwerk. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, uitnodigingen, noem het maar op. Samen maken we er iets moois van!

Voor het aanbrengen van glasfolies op voertuigen en gebouwen moet je bij de BT Tintmakers zijn. Met alleen de beste folies van Johnson Window Films en 3M weten we warmte en zonlicht buiten te houden.

Vooral het tinten van autoglas, in de buitenwereld ook wel blinderen genoemd, staat in het zomerseizoen in de top 3 van onze bezigheden. Door het aanbrengen van deze glasfolie wordt niet enkel de uiterlijke verschijning van het voertuig verfraaid, maar ook bescherm je je gezin en je spullen tegen schadelijke UV straling en bespaar je brandstof omdat de airco minder hard zijn best hoeft te doen.